< /div>
« Palaa hakuun

Kielikuun Pietarin partneri ProBa on osoittautunut hyväksi yhteistyökumppaniksi - Oleg ottaa henkilökohtaisesti vastuun monista opiskelijoiden oppimiseen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Keskeisellä paikalla Pietarin keskustassa sijaitseva koulu aloitti vuonna 1995. Nykyisin tämä yksityinen, akateemiselta pohjalta lähtenyt kielikoulu on vakiinnuttanut asemansa johtavien venäjää vieraana kielenä opettavien kielikoulujen joukossa.

Koulurakennus on vuodelta 1901. Se uudistettiin täysin vuonna 2005. Kymmenen minuuttia Nevski Prospektille - Fontankan kanava, Kazanin tuomiokirkko, Kesäpuutarha ja monet muut keskeiset Pietarin nähtävyydet kävelymatkan päässä!

Dostojevski, Pushkin, Gogol elivät ja kirjoittivat tässä upeassa kaupungissa - heidänkin jalanjälkiään voit astella! Mutta Pietari tänään on paljon muuta kuin kulttuurihistoriaa. Viihde-elämä ja kauppakeskukset tuovat oman sävynsä tämän suurkaupungin elämään.

Kaikki opettajamme ovat päteviä venäjän opettajia, he osaavat ainakin kahta vierasta kieltä - ja useilla heistä on tieteellisiä töitä ja julkaisuja filologian alalta.

Opiskelijat tulevat eri puolilta Eurooppaa, USA:sta ja Japanista, ja he ovat hyvin eri-ikäisiä ja eri ammatteja edustavia.

Vuodesta 2004 ProBa on kuulunut "ASTRA":an (The Association of of Schools and Teachers of Russian Abroad). Se on takeena luotettavuudesta ja pysyvyydestä, sekä hyvistä venäjän kieliohjelmista, asumisjärjestelyistä ja aktiviteeteista luokan ulkopuolella.


KURSSITIETOA:

Kaikki opiskelijat saavat lopputodistuksen edistymisestään. Mahdollista on myös ottaa valmistavat opinnot TORFL/TRKI -kielikoetta varten (Test Russki Kak Inostrannyj). TRKI testimaksu on EURO 80.

Venäjää pienryhmässä -kurssit

  • maksimikoko 6 opiskelijaa. 
  • räätälöityä opiskelua
  • suora opetusmetodi - vuorovaikutteisuus
  • loistavat tulokset
  • lähtötasotesti ensimmäisenä päivänä
  • 20 viikkotuntia

HINTA:

2 viikkoa € 500 lisäviikot € 160

sisältää lentokenttäkuljetukset, tasotestin, opetuksen ja oppimateriaalit, kurssitodistuksen, tee/kahvi tauoilla, intenetyhteyden 

LISÄÄ VENÄJÄN KURSSIVAIHTOEHTOJA ENGLANNIKSI TÄÄLTÄ