Rekry käynnissä RAKENNESUUNNITTELIJA


15.01.2020

Insinööritoimisto Savolainen Oy on savolainen vakaasti kasvava asiantuntijayritys. Liikevaihtoa syntyy kolmessa eri toimispisteessä 30 ammattilaisen voimin 2,5 m € vuodessa. Painopisteet ovat teollisessa ja yhteiskunnallisessa rakentamisessa sekä pitkäjänteisessä työssä asiakkaiden hyväksi. Yritys palvelee koko valtakunnan alueella ja osin myös ulkomailla, toimipaikkoinaan Iisalmi, Kuopio ja Kajaani.
 
Haemme nyt vireälle Savon seudulle Kuopioon / Iisalmeen

R A K E N N E S U U N N I T T E L I J A A
 
Hallitset nykyaikaiset suunnittelurutiinit ja pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme sinussa palvelu- ja kehityshenkistä asennetta, vahvaa ammatillista osaamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tulevassa työssäsi tulet tekemään työtä tiimin kanssa. Tarjoamme monipuolisia ja haastavia työtehtäviä modernissa työympäristössä.

Sinulla on RI tai DI koulutus ja kokemusta rakennesuunnittelijan tehtävistä teollisuuden tai julkishallinnon suunnitteluprojekteista (AA-pätevyydet /mahdollisuus hakea). Sinulla on vahvat projektihallintataidot ja halua ottaa esimiesvastuuta. Aikaisempaa esimieskokemusta emme edellytä, mutta arvostamme näyttöjä menestyksekkäästä projektienhallinnasta.
 
Tehtävä on upea mahdollisuus toimia vastuullisessa tehtävässä vakaassa yrityksessä kiinnostavien rakennushankkeiden parissa. Arvostamme ammattilaisiamme ja meillä on kilpailukykyinen palkkaus ja työsuhde-edut.
 
Jos näet, että tämä on Sinun työsi, lähetä meille CV ja vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen katri.savolainen@inststo-savolainen.fi. Lisätiedot ja yhteydenotot Katri Savolainen p.050 400 6137.


 

  • 15.01.2020 | Rekry käynnissä RAKENNESUUNNITTELIJA
    Lue lisää